Baklažanų suktinukai

JUMS REIKĖS:

Margarinas VILNIUS Sūresnis (baklažanams apkepti)
Baklažanai 3 vnt.
Druska
Pomidorai 1-2 vnt.
Majonezas 3-4 valg. šaukšt.
Česnako skiltelės 2-3 vnt.
Sūris 100 g

PARUOŠIMAS
  1. Baklažanus supjaustykite išilgai ne storesniais kaip 1 cm gabaliukais;
  2. Pamerkite į stipriai pasūdytą vandenį (bent pusvalandžiui);
  3. Apkepkite supjaustytus baklažanus iš abiejų pusių (iškepus, leiskite jiems atvėsti);
  4. Susmulkinkite česnaką ir sumaišykite su majonezu;
  5. Aptepkite keptą baklažaną majonezo ir česnako kremu;
  6. Supjaustykite pomidorus riekelėmis, o sūrį – kubeliais;
  7. Uždėkite pomidoro riekelę, gabaliuką sūrio ir viską suvyniokite į ritinėlį. Galite perverti pagaliuku, kad būtų patogiau valgyti.