Bandelės su obuoliais

JUMS REIKĖS:

Druska 1/2 arbat. šaukštel.
Mielės 50 g
Pienas 0,5 l
Kiaušiniai 2 vnt.
Margarinas VILNIUS kepiniams 100 g

Cukrus 200 g
Miltai 300 g
Kepimo milteliai 1 arbat. šaukštel.
Obuoliai 3 vnt.
Marcipanai 100 g
Varškė 100 g

PARUOŠIMAS
  1. Dubenyje sutrupinkite mieles;
  2. Įpilkite pieną į dubenį ir maišykite, kol mielės ištirps;
  3. Įmaišykite kiaušinį, varškę, margariną kepiniams VILNIUS, cukrų ir druską;
  4. Į miltus įmaišykite kepimo miltelius, suberkite į tą patį dubenį;
  5. Minkykite gautą tešlą, kol ji atkibs nuo dubens kraštų;
  6. Uždenkite tešlą audiniu ir palikite kilti 30 minučių;
  7. Supjaustykite obuolius ir sumaišykite su 1 valgomuoju šaukštu cukraus, cinamonu bei tarkuotais marcipanais;
  8. Suformuokite bandelių formą ir kepkite apie 40 min;
  9. Prieš baigiant kepti patepkite kiaušiniu.