Karamelinis obuolių pyragas

JUMS REIKĖS:

Ingredientai
Margarinas VILNIUS kepiniams 200 g
Cukraus 120 g
Kepimo miltelių 2 arbat. šaukštel.
Miltų 250 g
Druskos žiupsn.
Kiaušinių 3 vnt.
Obuolių 500 g

Trupiniams
 Miltų 70 g
Cukraus 75 g
 Avižinių dribsnių 50 g
 Margarino VILNIUS kepiniams 70 g
 Malto cinamono 1 arbat. šaukšt.

PARUOŠIMAS
  1. Margariną VILNIUS kepiniams išplakite iki purumo;
  2. Įmuškite kiaušinius ir dar kartą išplakite;
  3. Suberkite miltus persijotus kartu su kepimo milteliais, gautą masę išmaišykite;
  4. Nuplaukite ir nulupkite obuolius, išimkite sėklalizdžius, tuomet obuolių skilteles supjaustykite kubeliais;
  5. Kondensuotą pieną sumaišykite su smulkintais obuoliais;
  6. Miltus, cukrų, avižinius dribsnius, cinamoną ir margariną VILNIUS kepiniams sutrinkite iki trupinių;
  7. Tuomet į riebalais pateptą ir kepimo popieriumi išklotą skardą supilkite paruoštą biskvito tešlą, išlyginkite paviršių;
  8. Ant viršaus supilkite obuolių ir kondensuoto pieno masę, o viršų apiberkite paruoštais trupiniais;
  9. Kepkite 180°C orkaitėje apie 50 minučių.

Skanaus!