Karamelinis obuolių pyragas

Jums reikės

  • Margarinas VILNIUS

kepiniams 200 g

  • Cukraus 120 g
  • Kepimo miltelių 2 arbat. šaukštel.
  • Miltų 250 g
  • Druskos žiupsn.
  • Kiaušinių 3 vnt.
  • Obuolių 500 g

 

Trupiniams:

  • Miltų 70 g
  • Cukraus 75 g
  • Avižinių dribsnių 50 g
  • Margarino VILNIUS kepiniams 70 g
  • Malto cinamono 1 arbat. šaukšt.

Paruošimas
  1. Margariną VILNIUS kepiniams išplakite iki purumo;
  2. Įmuškite kiaušinius ir dar kartą išplakite;
  3. Suberkite miltus persijotus kartu su kepimo milteliais, gautą masę išmaišykite;
  4. Nuplaukite ir nulupkite obuolius, išimkite sėklalizdžius, tuomet obuolių skilteles supjaustykite kubeliais;
  5. Kondensuotą pieną sumaišykite su smulkintais obuoliais;
  6. Miltus, cukrų, avižinius dribsnius, cinamoną ir margariną VILNIUS kepiniams sutrinkite iki trupinių;
  7. Tuomet į riebalais pateptą ir kepimo popieriumi išklotą skardą supilkite paruoštą biskvito tešlą, išlyginkite paviršių;
  8. Ant viršaus supilkite obuolių ir kondensuoto pieno masę, o viršų apiberkite paruoštais trupiniais;
  9. Kepkite 180°C orkaitėje apie 50 minučių.

Skanaus!

Susiję receptai