Krepšeliai su lašiša

JUMS REIKĖS:

Margarinas Vilnius 110 g;
Miltai 250 g;
Kiaušiniai 1 vnt.;
Grietinė 50 g;
Druska žiupsnelis;
Rūkyta lašiša 200 g;
Varškė 200 g;
Natūralus jogurtas 50 ml;
Žalumynai pagal skonį;
Česnakai 1 vnt.

PARUOŠIMAS
  1. Sumaišykite miltus su kepimo milteliais, druska bei cukrumi;
  2. Šaltą margariną Vilnius supjaustykite mažais gabaliukais, ant jo užberkite miltų mišinį;
  3. Kapokite peiliu iki trupinių konsistensijos;
  4. Įmuškite kiaušinį, sudėkite grietinę ir išminkykite tešlą;
  5. Pusvalandžiui tešlą padėkite į šaldytuvą;
  6. Keksiukų formelėse suformuokite krepšelius;
  7. Kepkite apie 20 min iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje;
  8. Pasiruoškite varškės kremą: varškę pertrinkite per sietelį, sudėkite natūralų jogurtą, žalumynus bei česnaką ir išsukite iki vientisos masės;
  9. Pripildykite krepšelius kremu, uždėkite lašišos;
  10. Krepšelius papuoškite citrinos gabalėliu ir krapais.

Skanaus!