Lavašas su lašiša

JUMS REIKĖS:

Lavašo
Margarino VILNIUS SŪRESNIS
Lašišos
Citrinos
Krapų

PARUOŠIMAS

Išskleistą lavašą plonai sutepkite margarinu, tolygiai išdėliokite smulkius lašišos gabalėlius. Pabarstykite krapais, užlašinkite citrinos sulčių. Lavašą atsargiai suvyniokite į ritinėlį, o šį tampriai susukite į maistinę plėvelę ir dėkite į šaldytuvą (prieš vyniodami į maistinę plėvelę lavašo ritinėlį galite perpjauti pusiau – lengviau tilps į šaldytuvą). Lašišą galite pakeisti tunu ar krabų lazdelėmis, krapus – kitais mėgstamais žalumynais. Atšalusį lavašą supjaustykite griežinėliais, susidėkite į kelioninę dėžutę ir visad turėkite po ranka netikėtai užklupus alkiui.