Lavašo suktinukai

JUMS REIKĖS:

Margarinas VILNIUS su sviestu
Lavašo lakštai  1-2 vnt.
Varškės užtepėlė 1 pak.
Aisbergo salotos
Svogūno laiškai
Pomidorai 1-2 vnt.
Rūkyta jautiena ir kiauliena (po 1 pakelį pjaustytos griežinėliais)
Sūris 100 g

PARUOŠIMAS
  1. Ištieskite lavašą ant lygaus pagrindo;
  2. Ištepkite lavašą margarino VILNIUS su sviestu plonu sluoksniu ir varškės užtepėle;
  3. Supjaustykite aisbergo salotas, svogūnų laiškus, pomidorus, rūkytą jautieną ir kiaulieną;
  4. Visus susmulkintus ingredientus sudėkite ant lavašo ir susukite;
  5. Susuktą lavašą įdėkite į šaldytuvą ir palaikykite bent kelias valandas, prieš pjaustydami.