Morkų keksiukai

Jums reikės

  • Margarinas VILNIUS

kepiniams 200 g

  • Miltai 200 g
  • Cukrus 50 g
  • Kondensuotas pienas 200 g
  • Kepimo milteliai 0.5 arbat. šaukštel.
  • Druska 0.5 arbat. šaukštel.
  • Kiaušiniai 3 vnt.
  • Sutrinta varškė 200 g
  • Vanilinis cukrus 1 pak.
  • Morkos 200 g

Paruošimas
  1. Sutarkuokite margariną kepiniams VILNIUS ir į jo masę sudėkite cukrų, vanilinį cukrų ir druską;
  2. Supilkite kondensuotą pieną bei sutrintą varškę ir gerai viską išmaišykite iki vientisos masės;
  3. Maišant, įmuškite po vieną kiaušinį;
  4. Sumaišykite miltus su kepimo milteliais ir supilkite į dubenį su paruošta margarino, cukraus, varškės bei kiaušinių mase;
  5. Suberkite tarkuotas morkas ir dar kartą viską gerai išmaišykite;
  6. Kepkite iki 175°C įkaitintoje orkaitėje apie 45 min.
Susiję receptai