- Miltus supilkite ant lentos;
- Ant miltų supilkite grietinę, druską, kiaušinį, tarkuotą margariną kepiniams VILNIUS ir maišykite kol neliks sausų miltų;
- Gautą masę dėkite į šaldytuvą, kad tešla atšaltų ir sukietėtų;
- Ant miltais pabarstytos lentos kočiokite plonus tešlos lakštus (2-3 mm, kad būtų peršviečiami);
- Kepkite 180°C orkaitėje 3-4 min.
Vaniliniam kremui:
- Sviestą užvirinkite puodelyje, suberkite miltus ir pakepkite, kad pagelstų;
- Atskirai užvirkinte pieną su cukrumi ir supilkite į sviestą (smarkiai maišant šluotele);
- Dar kiek pakaitinus nukelkite nuo ugnies ir sukite masę mediniu šaukštu, kol atšals;
- Įmuškite trynius ir sukite toliau, kol masė pasidarys puri;
- Baigiant sukti, suberkite vanilinį cukrų;
- Šiuo kremu sutepkite lakštus;
- Į vieną sluoksnį dėkite razinas, mirkytas brendyje, į kitą – riešutus, o į trečią – spanguoles, mirkytas citrinos sultyse.