Pyragėliai su mėsa

JUMS REIKĖS:

Margarinas VILNIUS kepiniams 2 valg. šaukšt.
Miltai 1.5 stikl.
Druska žiups.
Kiaušinis 1 vnt.

ĮDARUI:

Faršas (pasirinktinai) 500 g
Svogūnas 1 vnt.
Pipirai

PARUOŠIMAS
  1. Sumaišykite miltus, margariną VILNIUS kepiniams, vandenį ir druską;
  2. Iš gautos masės užminkykite tešlą bei ją atšaldykite;
  3. Iškočiokite ir su stikline išspauskite apvalius skridinėlius;
  4. Susmulkinkite svogūną, jį apkepkite ir sumaišykite su pasirinktu faršu, pagal skonį pagardinkite prieskoniais;
  5. Ant išspausto skridinėlio vidurio uždėkite paruoštą įdaro masę, suvyniokite ir aptepkite kiaušiniu;
  6. Kepkite orkaitėje 180°C temperatūroje apie 30-40 min.