Skaivos blynų receptas

„Širdeliniai“ blynai

Skaiva dievina ilgus savaitgalio rytus su gardžiais blyneliais ir kava. Jos patys mėgstamiausi ir dažniausiai valgomi blynai yra būtent naminiai širdelės formos blynai, kepami specialioje keptuvėje. Juk jie taip primena vaikystę! Skaiva dalinasi savo skaniausiu patobulintu „širdelinių“ blynų receptu.

JUMS REIKĖS:

Miltų 250 g
Cukraus 1 valg. šaukšt.
Kepimo miltelių 1 arbat. šaukštel.
Druskos žiupsnelis
Vanilinio cukraus žiupsnelis
Kiaušinių 3 vnt.
Margarino VILNIUS Kepiniams 50 g (ištirpinto)
Pieno 400 ml

PARUOŠIMAS
  1. Miltus sumaišykite su cukrumi, vaniliniu cukrumi, druska ir kepimo milteliais;
  2. Per vidurį padarykite duobutę ir maišant įpilkite pieną;
  3. Galiausiai įplakite kiaušinius ir ištirpintą sviestą;
  4. Kepkite gerai įkaitusioje, šiek tiek riebalais pateptoje, čirvinių blynų keptuvėje.

Skanaus!