Tartaletės su avokadu ir lašiša

JUMS REIKĖS:

Margarinas VILNIUS Sūresnis 100 g
Miltai 220 g
Kiaušiniai 1 vnt.
Lašiša 200 g
Nedidelis agurkas 1 vnt.
Avokadas 1 vnt.
Citrina 0,5 vnt.
Malti juodieji pipirai

PARUOŠIMAS
  1. Užminkykite tešlą iš miltų, margarino ir kiaušinio. Padėkite ją į šaldytuvą pastovėti 30-40 min;
  2. Į keksiukų kepimo formeles įklokite plonai iškočiotą tešlą, o jos dugną subadykite šakute;
  3. Patieskite ant kiekvienos formelės kepimo popieriaus ir priberkite žirnių ar pupų, kad neleistumėte tešlai pakilti. Kepkite 180 laipsnių orkaitėje 15 min;
  4. Įdarui susmulkinkite avokadą iki vientisos masės, agurką supjaustykite kubeliais, citriną griežinėliais ir lašišą nedideliais gabaliukais, tada įberkite pipirų;
  5. Iškepus formelėms, nuimkite popierių ir gražiai sudėliokite įdarą.