Užkandžiai su pikantiška varške ir saulėje džiovintais pomidorais

JUMS REIKĖS:

Margarinas VILNIUS kepiniams 100 g
Miltai 150 g
Cukrus 20 g
Druska 1 arbat. šaukšt.
Kiaušiniai 4 vnt.
Pienas 125 ml
Vanduo 125 ml
Varškė 150 g
Petražolės 2 šak.
Česnakas 1 skilt.
Saulėje džiovinti pomidorai 50 g

PARUOŠIMAS
  1. Sudėkite į puodą pieną, vandenį, druską, cukrų ir  margariną kepiniams VILNIUS, viską išmaišykite ir užvirinkite;
  2. Supilkite miltus ir nuolatos maišykite, kol tešla atšoks nuo puodo sienelių;
  3. Maišykite ir į tešlą įmuškite po 1 kiaušinį (tešla turi tapti lygi ir elastinga);
  4. Paruoštą tešlą formuokite konditeriniu švirkštu ar maišeliu;
  5. Kepkite iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje apie 30-35 min;
  6. Įdarui sumaišykite varškę, petražoles, česnaką ir saulėje džiovintus pomidorus;
  7. Iškeptus pyragaičius atvėsinkite, perpjaukite ir įdarykite varškės kremu su petražolėmis, česnaku ir saulėje džiovintais pomidorais.