- Į dubenį sudėkite kambario temperatūros margariną ir išsukite iki purumo;
- Suberkite 2/3 cukraus ir dar kartą gerai išsukite;
- Atskirkite kiaušinio baltymus nuo trynių. Trynius sudėkite į margarino masę ir išsukite, kol cukrus ištirps. Įmaišykite grietinę, nutarkuotą citrinos žievelę ir iš citrinos išspaustas sultis;
- Sumaišykite kepimo miltelius su miltais. Persijokite ir po šaukštą įplakite į tešlą. Suberkite likusią dalį cukraus, dar kartą išmaišykite;
- Kitame dubenyje iki standumo išplakite baltymus. Šaukštu atsargiai įmaišykite į paruoštą tešlą;
- Į keksiukų skardą sudėkite popierines formeles (vienai formelei tenka šaukštas su kaupu tešlos);
- Kepkite iki 175 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 40 min. Stebėkite, kada keksiukai taps gražios švelniai rudos spalvos – tuomet jie jau bus iškepę.
Skanaus!