Žagarėliai

JUMS REIKĖS:

Margarino VILNIUS kepiniams 50 g
Kiaušinių trynių 3 vnt
Grietinės 100 ml
Degtinės 2 arbat. šaukštel.
Cukraus 1 arbat. šaukštel.
Druskos žiups.
Aliejaus virimui 500 ml
Miltų 250 g

PARUOŠIMAS
  1. Tešlai skirtus produktus sumaišykite ir užminkykite tešlą – kočiokite kočėlu vis užlenkdami tešlą tol, kol bus matyti daug smulkių burbuliukų (galite į tešlą įpilti šaukštą aliejaus);
  2. Išminkytą tešlą uždenkite drėgnu skudurėliu, kad nedžiūtų, ir palikite šaldytuve 1-2 val.;
  3. Iškočiokite nedideliais gabalais, juos supjaustykite 2-3 cm storio ir 7-10 cm ilgio juostelėmis. Viduryje įpjaukite ir perverkite per kilputę;
  4. Kepkite įkaitintame aliejuje.

Skanaus!