Žagarėliai

Jums reikės

Ingredientai:

  • Margarino VILNIUS kepiniams 50 g
  • Kiaušinių trynių 3 vnt.
  • Grietinės 100 ml
  • Degtinės 2 arbat. šaukštel.
  • Cukraus 1 arbat. šaukštel.
  • Druskos žiups.
  • Aliejaus virimui 500 ml
  • Miltų 250 g

Paruošimas
  1. Tešlai skirtus produktus sumaišykite ir užminkykite tešlą – kočiokite kočėlu vis užlenkdami tešlą tol, kol bus matyti daug smulkių burbuliukų (galite į tešlą įpilti šaukštą aliejaus);
  2. Išminkytą tešlą uždenkite drėgnu skudurėliu, kad nedžiūtų, ir palikite šaldytuve 1-2 val.;
  3. Iškočiokite nedideliais gabalais, juos supjaustykite 2-3 cm storio ir 7-10 cm ilgio juostelėmis. Viduryje įpjaukite ir perverkite per kilputę;
  4. Kepkite įkaitintame aliejuje.

Skanaus!

Susiję receptai