- Miltus sumaišykite su sausomis mielėmis ir šiek tiek cukraus;
- Į miltus supilkite pašildytą pieną ir suplaktus kiaušinius;
- Minkykite visa masę, kol tešla taps elastinga;
- Tešlą padalinkite į 5 vienodo dydžio gabalėlius, uždenkite kad neapdžiūtų ir palikite kilti apie 20 min;
- Ištirpinkite kepinių margariną;
- Pakilus tešlai, kiekvieną gabalėlį pakočiokite ir padėję ant stalo atsargiai ištempkite, kol tešla taps itin plona;
- Sutepkite tirpdytu kepinių margarinu VILNIUS kiekvieną gabalėlį ir apibarstykite cukrumi;
- Ant paskutinio ištempto lakšto pabarstykite razinas, sudėkite prie krašto aguonas ir suvyniokite ritinėlį;
- Paruoštą ritinėlį įdėkite į kepimo formą ir į iki 200°C įkaitintą orkaitę;
- Kepkite 50 min.