Užkandžiai su varške ir lašiša

Jums reikės

  • Margarinas VILNIUS

kepiniams 100 g

  • Miltai 150 g
  • Vanduo 20 g
  • Druska 1 arbat. šaukšt.
  • Kiaušiniai 4 vnt.
  • Pienas 125 ml
  • Vanduo 125 ml
  • Varškė 100 g
  • Lašiša 50 g

Paruošimas
  1. Supilkite pieną ir vandenį, suberkite druską, cukrų ir margariną kepiniams VILNIUS į puodą;
  2. Viską išmaišykite ir užvirinkite;
  3. Supilkite miltus ir maišykite, kol tešla atšoks nuo puodo sienelių;
  4. Maišykite ir į tešlą įmuškite po 1 kiaušinį (tešla turi tapti lygi ir elastinga);
  5. Paruoštą tešlą formuokite konditeriniu švirkštu ar maišeliu;
  6. Kepkite iki 180°C įkaitintoje orkaitėje apie 30-35 min;
  7. Įdarui sutrinkite varškę ir sumaišykite su lašiša, pagal skonį pagardinkite prieskoniais;
  8. Iškeptus pyragaičius atvėsinkite, įdarykite pagamintu varškės kremu bei lašiša.
Susiję receptai