Pikantiški krepšeliai

Jums reikės

Tešlai:

  • Margarinas VILNIUS kepiniams 100 g
  • Miltai 220 g
  • Kiaušiniai 1 vnt
  • Vanduo 50 ml
  • Pipirai
  • Druska
  • Džiovinti čiobreliai, bazilikas
  • Linų sėmenų sėklos (nebūtinai)


Įdarui:

  • Varškė 200 g
  • Kiaušiniai 1 vnt.
  • Sūris
  • Paprika 1 vnt.
  • Maži pomidoriukai (sauja)
  • Špinatai
  • Grietinė 1 valg. šaukšt.
  • Druska
  • Pipirai

Paruošimas
  1. Kambario temperatūros margariną VILNIUS kepiniams sumaišykite su kiaušiniu ir vandeniu;
  2. Supilkite miltus, druską, pipirus ir kitus birius produktus;
  3. Palikite tešlą šaldytuve pusvalandžiui (tešlos užtenka 12-ai krepšelių);
  4. Įdarui supjaustykite sūrį, papriką, špinatus. Supjaustytus produktus sumaišykite su varške, kiaušiniu, grietine, druska ir pipirais pagal skonį;
  5. Į kiekvieną formelę įdėkite tešlos, kruopščiai pirštais formuojant krepšelius;
  6. Kepkite 200°C  orkaitėje apie 15-20 min.;
  7. Iškepus krepšeliams sudėkite i vidų įdarą;
  8. Įdarytus krepšelius pakepkite, kol gražiai pagels ir apskrus viršus bei patys krepšeliai.
Susiję receptai