- Pieną, vandenį, druską ir margariną sudėkite į puodą storu dugnu, užvirkite ir maišykite, kol margarinas ištirps;
- Suberkite miltus ir kaitinkite maišant, kol susidarys tešlos rutulys, kuris atšoks nuo puodo sienelių;
- Į tešlą po vieną įmaišykite kiaušinius, kol tešla pasidarys lygi ir vientisa;
- Ant kepimo popieriumi išklotos skardos konditeriniu maišeliu išspauskite pailgus pyragėlius ir kepkite iki 180°C įkaitintoje orkaitėje 30–35 minutes;
- Kol pyragėliai kepa ir vėsta, pasiruoškite įdarą. Keptuvėje pakepinkite nuplautus špinatus ir sumaišykite juos su fetos sūriu;
- Pravėsusius pyragėlius kiek įpjaukite ir dėkite po šaukštelį įdaro. Pyragėlius papuoškite žalumynais.
Skanaus!