- Vienoje stiklinėje šilto vandens išmaišykite mieles ir cukrų, palikite šiltoje vietoje 15 min., kad suputotų.
- Pasiruoškite prieskonius užpilui (3 v.š.), žalumynus smulkiai supjaustykite, sumaišykite su ištirpintu margarinu, įspauskite česnaką ir viską palikite dubenėlyje iki panaudojimo.
- Dideliame inde suberkite sijotus miltus (jei neturite kukurūzų miltų, galite naudoti vien tik kvietinius), įberkite druską, tirpintą margariną, supilkite mielių mišinį ir viską minkykite apie 5 min.
- Tešlą uždenkite rankšluosčiu ir palikite 1 val. šiltoje vietoje, kad pakiltų.
- Pakilusią tešlą dar kartą gerai išminkykite, verskite ant lentos, pabarstytos miltais ir kočiokite apvalų lakštą.
- Tešlos lakštą gausiai patepkite pasiruoštu aliejaus mišiniu, supjaustykite juostelėmis.
- Imkite po vieną juostelę ir susukite spiralę, sudėkite jas į kepimo skardą iškotą kepimo popieriumi;
- Palikite dar pusvalandžiui, kad pakiltų.
- Kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 30 min.
Skanaus!