Morkų blyneliai

Jums reikės

Ingredientai:

  • Margarinas VILNIUS

kepiniams 100 g

  • Smulkiai tarkuotos morkos 200 g
  • Rūgpienis 300 ml
  • Kiaušiniai 2 vnt.
  • Cukrus pagal skonį
  • Vanilinis cukrus 1 arbat. šaukštel.
  • Miltai 1-1,5 stikl.
  • Druska žiupsnelis

Paruošimas
  1. Kiaušinius išplakite su cukrumi, vaniliniu cukrumi ir druska;
  2. Sudėkite tarkuotas morkas, supilkite rūgpienį;
  3. Gautą masę išplakite iki vientisos tešlos;
  4. Išsijokite miltus ir vėl išplakite. Tešla turi būti ne per daug tiršta;
  5. Blynelius iškepkite margarine VILNIUS kepiniams;
  6. Iškepusius blynelius patiekite su uogiene ir grietine arba grietinėle.

Skanaus!

Susiję receptai