Pyragėliai su špinatais

Jums reikės

Ingredientai:

  • Sluoksniuotos bemielės tešlos;
  • Špinatų;
  • Varškės (taip pat tinka rikotos arba fetos sūris);
  • 1 kiaušinio;
  • 1 žiupsnel. druskos;
  • 1 žiupsnel. pipirų;
  • Sezamo sėklų

Paruošimas
  1. Pasiruoškite sluoksniuotą tešlą (jos receptą ir paruošimo būdą rasite čia: https://www.youtube.com/watch?v=ULe0yIItisw );
  2. Špinatus nuplaukite, susmulkinkite ir šiek tiek patroškinkite keptuvėje ant nedidelio gabalėlio margarino;
  3. Kai špinatai atvės, juos sumaišykite su susmulkinta varške, kiaušiniu ir prieskoniais (jeigu norite, kad jūsų pyragėliai būtų drėgnesni įmaišykite dar vieną šaukštą grietinės);
  4. Paruoštą įdarą dėkite ant sluoksniuotos tešlos kvadrato formos gabalėlių ir formuokite trikampėlius;
  5. Pyragėlius patepkite kiaušinio plakiniu ir apibarstykite sezamo sėklomis;
  6. Kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 20 min., kol gražiai paruduos.

Skanaus!

Susiję receptai