- Sumaišykite 3 šaukštus miltų, 2 šaukštus kakavos ir 1 šaukštelį sodos;
- Kitame dubenėlyje sumaišykite 6 šaukštus pieno, 2 šaukštus medaus, šaukštą cukraus, 1 kiaušinį ir 50 g margarino;
- Šią masę dėkite ant garų vonelės ir pavirinkite, kol ištirps cukrus, taip pat nepamirškite maišyti. Tuomet nuimkite nuo ugnies ir atvėsinkite, bet masė turi išlikti šilta;
- Į tešlą suberkite miltų mišinį ir išminkykite tešlą. Ją padalinkite į 10 – 11 dalių, plonai iškočiokite ir iškepkite;
- Pasiruoškite kremą: sumaišykite 0,5 litro pieno, 2 kiaušinius ir 2 šaukštus miltų. Įdėkite į vandens vonią ir nuolat maišydami, virkite, kol mišinys pradės tirštėti. Tada nuimkite nuo ugnies ir atvėsinkite;
- 300 g margarino VILNIUS kepiniams ištrinkite su cukraus pudra. Pridėkite tarkuotų citrinų žievelių ir vėl išmaišykite. Sumaišykite šią masę su vonelėje ištirpinta mase;
- Tada imkite tešlos lakštą, dėkite kremo ir taip sluoksniuokite, kol gausite pyragą. Kraštus gražiai apipjaustykite, užlyginkite kremu ir papuoškite.
Skanaus!