- Kiaušinius išsukite su cukrumi;
- Į grietinę suberkite sodą, išmaišykite išsuktus kiaušinius su cukrumi, įberkite druskos;
- Margariną išlydykite, o kai atvės supilkite į išsuktą kiaušinių ir grietinės masę;
- Suberkite vanilinį cukrų, miltus ir išmaišykite tešlą;
- Į įkaitintą specialią grybukų keptuvę su mažu šaukšteliu dėkite tešlos ir atsargiai kepkite grybukus vis apverčiant keptuvę. Iškeptus grybukus padailinkite, apipjaustykite, kad neliktų nelygumų;
- Iš kiaušinio baltymų ir cukraus pudros išplakite tirštą baltą glajų;
- Kotukus pamirkykite į baltą glajų ir į aguonas;
- Pagaminkite šokoladinį glajų: išplakite baltymus, sudėkite kakavą ir ant garų ištirpintą šokoladą, išmaišykite gautą masę;
- Kai grybukų koteliai apdžiūva, tuomet merkite grybukų kepurėles į šokoladinį glajų;
- Paliekite grybukus džiūti ir atvėsti.
Skanaus!