- Mieles sudėkite į dubenį ir ištrinkite;
- Pieną truputį pašildykite ir supilkite į dubenį ant mielių;
- Supilkite pašildytą margariną VILNIUS kepiniams, suberkite druską, cukrų ir maišykite, kol mielės ištirps;
- Maišant po truputį suberkite miltus. Sukite, kol tešla atšoks nuo indo kraštų;
- Tešlą padėkite ant miltais pabarstyto stalo ir iškočiokite stačiakampį lakštą. Jį padalinkite išilgai į penkias juostas;
- Juostas aptepkite margarinu, sudėkite vieną ant kitos ir supjaustykite 3-4 cm ilgio gabalėliais;
- Gabalėlius sudėkite į margarinu išteptą skardą, uždenkite rankšluosčiu ir palikite maždaug 30 min. Pakilti;
- Prieš kepant pabarstykite bandeles sezamo sėklomis arba aguonomis;
- Kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje, kol bandelės pakils ir parus;
- Atvėsinkite ant grotelių;
- Bandeles patepkite mėgstamu džemu arba likusiu margarinu.
Skanaus!