Karamelinio obuolių pyrago receptas

Jums reikės

Ingredientai:

  • Margarinas VILNIUS

kepiniams 200 g

  • Cukraus 120 g
  • Kepimo miltelių 2 arbat. šaukštel.
  • Miltų 250 g
  • Druskos žiupsn.
  • Kiaušinių 3 vnt.
  • Obuolių 500 g
  • Kondensuoto pieno (350 g)

– 1 skardinė

 

Trupiniams:

  • Miltų 70 g
  • Cukraus 75 g
  • Avižinių dribsnių 50 g
  • Margarino VILNIUS

kepiniams 70 g

  • Malto cinamono 1 arbat. šaukštel.

Paruošimas

KARAMELINIO OBUOLIŲ PYRAGO RECEPTAS

Pabodo tradicinis obuolių pyragas? Turime paruošę jums puikią alternatyvą! Karamelės ir obuolių derinys tiesiog tirpsta burnoje! Šis pyragas itin patiks smaližiams ir praskaidrins net patį niūriausią rudens vakarą. Taip pat karamelinis obuolių pyragas gali tapti puikia dovana keliaujant į svečius. Gaminkite ir skanaukite! Saldžių vakarų!

Paruošimas:

  • Margariną VILNIUS kepiniams išplakite iki purumo;
  • Įmuškite kiaušinius ir dar kartą išplakite;
  • Suberkite miltus persijotus kartu su kepimo milteliais, gautą masę išmaišykite;
  • Nuplaukite ir nulupkite obuolius, išimkite sėklalizdžius, tuomet obuolių skilteles supjaustykite kubeliais;
  • Kondensuotą pieną sumaišykite su smulkintais obuoliais;
  • Miltus, cukrų, avižinius dribsnius, cinamoną ir margariną VILNIUS kepiniams sutrinkite iki trupinių;
  • Tuomet į riebalais pateptą ir kepimo popieriumi išklotą skardą supilkite paruoštą biskvito tešlą, išlyginkite paviršių;
  • Ant viršaus supilkite obuolių ir kondensuoto pieno masę, o viršų apiberkite paruoštais trupiniais;
  • Kepkite 180°C orkaitėje apie 50 minučių.

Skanaus!

Susiję receptai