- Margariną VILNIUS kepiniams išplakite iki purumo;
- Įmuškite kiaušinius ir dar kartą išplakite;
- Suberkite miltus persijotus kartu su kepimo milteliais, gautą masę išmaišykite;
- Nuplaukite ir nulupkite obuolius, išimkite sėklalizdžius, tuomet obuolių skilteles supjaustykite kubeliais;
- Kondensuotą pieną sumaišykite su smulkintais obuoliais;
- Miltus, cukrų, avižinius dribsnius, cinamoną ir margariną VILNIUS kepiniams sutrinkite iki trupinių;
- Tuomet į riebalais pateptą ir kepimo popieriumi išklotą skardą supilkite paruoštą biskvito tešlą, išlyginkite paviršių;
- Ant viršaus supilkite obuolių ir kondensuoto pieno masę, o viršų apiberkite paruoštais trupiniais;
- Kepkite 180°C orkaitėje apie 50 minučių.
Skanaus!