- Ant nedidelės ugnies ištirpinkite margariną VILNIUS kepiniams;
- Išsijokite miltus;
- Kol vėsta margarinas, sodą sumaišykite su grietine;
- Į miltus įpilkite sumaišytą grietinę, aliejų ir atvėsusį margariną; viską gerai išmaišykite;
- Supilkite vandenį, dar kartą gerai išmaišykite ir verskite ant miltais pabarstyto stalo ir gerai išminkykite;
- Plonai iškočiokite gautą picos tešlą;
- Susmulkinkite česnaką, sumaišykite su alyvuogių aliejumi ir prieskoniais (pagal skonį). Paruoštą masę tepkite ant picos pado;
- Lenkite padą pusiau ir supjaustykite maždaug 1 cm juostelėm, susukite ir dėkite į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę, kepkite apie 15 min. Valgykite su sriuba, sultiniu arba tiesiog vienas kaip gardų užkandį.
Skanaus!