Pyragėliai su mėsa

Jums reikės

  • Margarinas VILNIUS

kepiniams 2 valg. šaukšt.

  • Miltai 1.5 stikl.
  • Druska žiups.
  • Kiaušinis 1 vnt.

 

Įdarui:

  • Faršas (pasirinktinai) 500 g
  • Svogūnas 1 vnt.
  • Pipirai

Paruošimas
  1. Sumaišykite miltus, margariną VILNIUS kepiniams, vandenį ir druską;
  2. Iš gautos masės užminkykite tešlą bei ją atšaldykite;
  3. Iškočiokite ir su stikline išspauskite apvalius skridinėlius;
  4. Susmulkinkite svogūną, jį apkepkite ir sumaišykite su pasirinktu faršu, pagal skonį pagardinkite prieskoniais;
  5. Ant išspausto skridinėlio vidurio uždėkite paruoštą įdaro masę, suvyniokite ir aptepkite kiaušiniu;
  6. Kepkite orkaitėje 180°C temperatūroje apie 30-40 min.
Susiję receptai