Plikyti pyragėliai su fetos sūriu ir špinatais

Jums reikės

Ingredientai:

  • Margarinas VILNIUS

kepiniams 100 g

  • Miltai 150 g
  • Vanduo 125 ml
  • Pienas 125 ml
  • Kiaušiniai 4 vnt.
  • Druska ½  arbat. šaukštel.

    Įdarui:

     

  • Špinatai
  • Fetos sūris

Paruošimas
  1. Pieną, vandenį, druską ir margariną sudėkite į puodą storu dugnu, užvirkite ir maišykite, kol margarinas ištirps;
  2. Suberkite miltus ir kaitinkite maišant, kol susidarys tešlos rutulys, kuris atšoks nuo puodo sienelių;
  3. Į tešlą po vieną įmaišykite kiaušinius, kol tešla pasidarys lygi ir vientisa;
  4. Ant kepimo popieriumi išklotos skardos konditeriniu maišeliu išspauskite pailgus pyragėlius ir kepkite iki 180°C įkaitintoje orkaitėje 30–35 minutes;
  5. Kol pyragėliai kepa ir vėsta, pasiruoškite įdarą. Keptuvėje pakepinkite nuplautus špinatus ir sumaišykite juos su fetos sūriu;
  6. Pravėsusius pyragėlius kiek įpjaukite ir dėkite po šaukštelį įdaro. Pyragėlius papuoškite žalumynais.

Skanaus!

Susiję receptai