- Šaltą margariną kepiniams VILNIUS supjaustykite mažais gabaliukais ir sumaišykite su miltais, grietine, druska, vandeniu;
- Peiliu viską susmulkinkite, kol tešla pradės kibti ir ją greit galėsite suminkyti rankomis į vientisą masę;
- Tešlą įdėkite valandai į kamerą;
- Atšalusią tešlą padalinkite į 2-3 dalis ir kočiokite iš kiekvieno gabalėlio po didelį ploną blyną;
- Blyną supjaustykite peiliu „spinduliukais“ kaip tortą (šie „spinduliukai“ turi gautis gana siauri);
- „Spinduliukus“ patepkite plaktu kiaušiniu;
- Supjaustytą tešlą apibarstykite cukrumi ir cinamonu, ant platesnio „spinduliuko“ galo dėkite po nulupto obuolio skiltelę ir vyniokite;
- Prieš kepant patepkite plaktu kiaušiniu, kad sausainiai gražiai paruduotų;
- Kepkite 30 minučių 170°C įkaitintoje orkaitėje.