Skruzdėlynas

Jums reikės

  • Margarinas VILNIUS

kepiniams 250 g

  • Cukrus 100 g
  • Kiaušiniai 3 vnt.
  • Miltai 4 stikl.
  • Kondensuotas pienas 1 ind.
  • Soda 1 arbat. šaukštel.

Paruošimas
  1. Į puodą su vandeniu įdėkite skardinę kondensuoto pieno ir virkite apie 2 valandas;
  2. Ištirpinkite margariną kepiniams VILNIUS;
  3. Supilkite cukrų ir sudėkite actu gesintą sodą;
  4. Atvėsus įmuškite kiaušinius ir gerai išmaišę sukratykite miltus;
  5. Išminkykite tešlą ir įdėkite ją pusvalandžiui į šaldytuvą;
  6. Ištrauktą tešlą iš šaldytuvo sumalkite mėsmale ir gautą masę dėkite į skardą (ją išklokite kepimo popieriumi);
  7. Kepkite apie 15-20 min., iki 200°C įkaitintoje orkaitėje;
  8. Išėmę iš orkaitės atvėsinkite;
  9. Gautą masę sulaužykite ir sumaišę su virtu kondensuotu pienu sudėkite i formą;
  10. Gerai suspauskite ir palaikykite dvi valandas šaldytuve.
Susiję receptai