- Į puodą su vandeniu įdėkite skardinę kondensuoto pieno ir virkite apie 2 valandas;
- Ištirpinkite margariną kepiniams VILNIUS;
- Supilkite cukrų ir sudėkite actu gesintą sodą;
- Atvėsus įmuškite kiaušinius ir gerai išmaišę sukratykite miltus;
- Išminkykite tešlą ir įdėkite ją pusvalandžiui į šaldytuvą;
- Ištrauktą tešlą iš šaldytuvo sumalkite mėsmale ir gautą masę dėkite į skardą (ją išklokite kepimo popieriumi);
- Kepkite apie 15-20 min., iki 200°C įkaitintoje orkaitėje;
- Išėmę iš orkaitės atvėsinkite;
- Gautą masę sulaužykite ir sumaišę su virtu kondensuotu pienu sudėkite i formą;
- Gerai suspauskite ir palaikykite dvi valandas šaldytuve.