Krepšeliai su lašiša

Jums reikės

Ingredientai:

  • Margarinas Vilnius 110 g
  • Miltai 250 g
  • Grietinė 50 g
  • Kiaušiniai 1 vnt.
  • Druska žiupsnelis
  • Rūkyta lašiša 200 g
  • Varškė 200 g
  • Natūralus jogurtas 50 ml
  • Žalumynai pagal skonį
  • Česnakai 1 vnt. pagal skonį

Paruošimas
  1. Sumaišykite miltus su kepimo milteliais, druska bei cukrumi;
  2. Šaltą margariną Vilnius supjaustykite mažais gabaliukais, ant jo užberkite miltų mišinį;
  3. Kapokite peiliu iki trupinių konsistensijos;
  4. Įmuškite kiaušinį, sudėkite grietinę ir išminkykite tešlą;
  5. Pusvalandžiui tešlą padėkite į šaldytuvą;
  6. Keksiukų formelėse suformuokite krepšelius;
  7. Kepkite apie 20 min iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje;
  8. Pasiruoškite varškės kremą: varškę pertrinkite per sietelį, sudėkite naturalų jogurtą, žalumynus bei česnaką ir išsukite iki vientisos masės;
  9. Pripildykite krepšelius kremu, uždėkite lašišos;
  10. Krepšelius papuoškite citrinos gabalėliu ir krapais.

Skanaus!

Susiję receptai