- Sumaišykite miltus su kepimo milteliais, druska bei cukrumi;
- Šaltą margariną Vilnius supjaustykite mažais gabaliukais, ant jo užberkite miltų mišinį;
- Kapokite peiliu iki trupinių konsistensijos;
- Įmuškite kiaušinį, sudėkite grietinę ir išminkykite tešlą;
- Pusvalandžiui tešlą padėkite į šaldytuvą;
- Keksiukų formelėse suformuokite krepšelius;
- Kepkite apie 20 min iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje;
- Pasiruoškite varškės kremą: varškę pertrinkite per sietelį, sudėkite naturalų jogurtą, žalumynus bei česnaką ir išsukite iki vientisos masės;
- Pripildykite krepšelius kremu, uždėkite lašišos;
- Krepšelius papuoškite citrinos gabalėliu ir krapais.
Skanaus!