Vaisiai tešloje

Jums reikės

Ingredientai:

  • Miltai 2 stiklinės
  • Cinamonas 1 šaukštelis
  • Kepimo milteliai 1 šaukštelis
  • Pieno 1,5 stiklinės
  • Margarinas VILNIUS kepiniams 50 g
  • Vaisiai (bananai, obuoliai, persikai, kriaušės ir kt.)

Paruošimas
  1. Miltus persijokite ir sumaišykite su cinamonu bei kepimo milteliais;
  2. Pašildytą pieną ir išlydytą margariną supilkite į sausų ingredientų mišinį;
  3. Masę suplakite su elektriniu plaktuvu (ji turi gautis grietinės konsistencijos);
  4. Vaisius supjaustykite didesniais gabaliukais, juos suberkite į tešlą ir išmaišykite, kad visi vaisiai apsidengtų tešla;
  5. Aliejų įkaitinkite ir sudėkite tešlos gabaliukus, tačiau nedėkite visų iš karto, kad jie nesuliptų. Dėkite atsargiai po keletą juos vartydami ir virkite, kol jie taps šviesiai rudos spalvos.

Skanaus!

Susiję receptai