Varškės apkepas

Jums reikės

Ingredientai:

  • Margarinas VILNIUS

kepiniams 300 g

  • Kiaušiniai 3 vnt.
  • Varškė 300 g
  • Cukrus 200 g
  • Kvietiniai miltai 3 stikl.
  • Razinos 200 g
  • Vanilinis cukrus 1 arbat. šaukštel.
  • Soda 1 arbat. šaukštel.

Paruošimas
  1. Margariną VILNIUS kepiniams, varškę ir cukrų išsukite, sudėkite kiaušinių trynius;
  2. Sumaišykite ir suberkite miltus, vanilinį cukrų, razinas, supilkite vandenyje ištirpintą sodą. Galiausiai sudėkite išplaktus kiaušinių baltymus;
  3. Viską gerai išmaišykite, dėkite į margarinu išteptą bei džiūvėsėliais pabarstytą skardą ir kepkite kol gražiai apskrus.

Skanaus!

Susiję receptai