- Ištirpinkite margariną, į jį supilkite pieną ir pašildykite;
- Razinas užplikykite, kad išbrinktų bei nusausinkite;
- Persijokite miltus ir sumaišykite su mielėmis, tada įdėkite visus likusius ingredientus ir supilkite šiltą pieno – margarino masę;
- Užmaišykite tešlą ir minkykite, kol nebelips prie rankų;
- Įkaitinkite orkaitę iki 80 laipsnių ir išjunkite. Uždengtą tešlą palikite orkaitėje apie 1,5-2 valandas, kad gerai sukiltų;
- Tuo tarpu paruoškite kepimo indus (pavyzdžiui, juos galite pasidaryti iš indelių nuo tirpios kavos).
Į kepimo indą įdėkite kepimo popieriaus arba formeles sutepkite kepinių margarinu; - Kai tešla sukils, ją sudėkite į formeles, užimant 1/3 formos. Tada palikite šiltai, kad vėl pakiltų iki kol užims 2/3 formos;
- Kepkite 50 – 60 min iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.
Skanaus!