Patarimai: kaip pasigaminti sluoksniuotą tešlą?

Kai norisi ko nors lengvo, traškaus ir gardaus, prisimename sluoksniuotą tešlą. Sluoksniuotos tešlos pyragai ar pyragaičiai nepalieka abejingų! Sluoksniuotos tešlos kepiniai nuo kitų labiausiai išsiskiria savo struktūra – jie sudaryti iš atskirų tarpusavyje sujungtų tešlos lapelių. Sluoksniuotai tešlai pagaminti nereikia nei jokių kildinamųjų priemonių, nei cukraus.

Sluoksniuotą tešlą lengvai galite pasigaminti ir patys. Jums prireiks tik keturių ingredientų! Tai margarinas VILNIUS kepiniams, miltai, druska ir vanduo. Reikia nepamiršti, kad gaminant tokią tešlą visi ingredientai turi būti šalti. Pasigamintą sluoksniuotą tešlą galite užšaldyti ir išsitraukti tik prireikus. Sluoksniuota tešla puikiai tinka sausainiams, pyragėliams su įvairiais įdarais ir tortams. Kviečiame pažiūrėti vaizdo klipą – pamoką ir pabandyti pasigaminti sluoksniuotą tešlą patiems. Tikslų produktų sąrašą ir gaminimo eigą rasite apačioje.

Sluoksniuota tešla

1. Į dubenį persijokite miltus ir druską”

Puikių kepinių!Sluoksniuotos tešlos gaminimo pdf rasite čia

Kiti patarimai